Vermoedelijk zal in september de volgende generatie smartphones worden geïntroduceerd. Reeds maken verschillende details de ronde. Eén ding is duidelijk: de “iPhone 8” is heel, heel belangrijk voor Apple. Hoewel de verkoop van de iPhone 7 zich recentelijk nog netter had ontwikkeld, zoals experts dachten . Maar analisten, marktkijkers en natuurlijk klanten verwachten niets minder dan een revolutie van de volgende grote iPhone-generatie. Lees snel verder om erachter te komen of jij een iPhone 8 abonnement zal gaan afsluiten. Of wacht jij nog liever tot het iPhone X abonnement?

iPhone 7 En Haar Koptelefoon Poort

Dit heeft de eenvoudige reden dat Apple zijn topsmartphone al drie generaties, een nieuwe case, niet heeft gemist en in plaats daarvan alleen incrementele verbeteringen in de hardware heeft aangebracht. iPhone 6, 6s en 7 zien er dienovereenkomstig (bijna) hetzelfde uit, je kunt de generatie eigenlijk alleen zien op basis van de gewijzigde camera en – de iPhone 7 – de weggelaten hoofdtelefoonaansluiting . Bij de “iPhone 8” moet daarom visueel weer iets veranderen – en na alle geruchten en expertbeoordelingen die tot nu toe beschikbaar zijn, zal dat hetzelfde zijn.

Wanneer Komt De Nieuwe iPhone 8 Uit?

Momenteel ziet alles er zo uit, dat Apple tot 2017 houdt in zijn geoefend iPhone-releaseritme. Dit zegt al jaren dat de Groep in het najaar – meestal in september – nieuwe mobiele telefoons zal introduceren en vervolgens één tot twee weken later de eerste modellen voor pre-orders zal leveren.

De enige die dit jaar op de iPhone voor Apple spreekt, viert daarentegen een rond jubileum: op 29 juni 2017 is het precies tien jaar geleden dat Apple zijn eerste iPhone-generatie in de VS op de markt bracht. Het is echter vrij onwaarschijnlijk dat Apple precies aan deze datum wil voldoen – zelfs als er momenteel wordt gespeculeerd dat het bedrijf voortijdig met de “iPhone 8” -productie begint .

Wat de naam voor de volgende iPhone betreft, worden momenteel twee populaire kandidaten verhandeld. Ofwel “iPhone 8” in de opeenvolging van de iPhone 7 – of “iPhone X”, waarbij Apple verschillende generatiegegevens zou hebben overgeslagen, maar het tienjarig jubileum zou voldoende zijn. Momenteel zijn veel waarnemers maar tikken op een eenvoudige “iPhone 8” – waar nog twee apparaten met een andere naam kunnen verschijnen.

Verschillende Modellen Voor De iPhone 8

Momenteel gaan de meeste marktdeskundigen ervan uit dat Apple dit jaar drie in plaats van twee nieuwe iPhones zal presenteren. Het moet een topmodel zijn, dat wordt geleverd met een volledig nieuw ontwerp op de markt – evenals twee andere apparaten die (opnieuw) zijn gebaseerd op iPhone 6, 6s en 7.

De laatste zal waarschijnlijk verschijnen in de tot nu toe gebruikte 4,7-inch en 5,5-inch (plus-versie) behuizingen en hebben een verbeterd interieur, bijvoorbeeld een snellere hoofdprocessor en een herziene camera. Misschien noemt Apple deze twee modellen “iPhone 7s” of “iPhone 7s Plus” om hun oorsprong te illustreren – en om mogelijke teleurstellingen te voorkomen. Als een nieuwe hardwarefunctie kan Apple voor het eerst draadloos opladen inschakelen – hoewel dan waarschijnlijk (lichte) conversies naar de behuizing van de twee apparaten nodig zijn, is de achterkant van de iPhone 6 tot 7 gemaakt van aluminium.

De “iPhone 8”, die kan worden weergegeven als een gemarkeerd enkel model en misschien wel de duurste iPhone tot nu toe met meer dan € 1.000 vanaf prijs , zal naar verwachting een volledig nieuw behuizingontwerp hebben.